Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

meniu
AN 2016 - 2017
AN 2014 - 2015
AN 2013
AN 2012
AN 2011
AN 2010
CONTACT/Firmă încredere
 
Pune o intrebare ...
Contacteaza-ne live pe YM acum !
sau contacteaza-ne....

AS MERIDIANE SOCIO-CULTURALE
Str.Călinului nr. 19 
Sector 2, Bucureşti, ROMANIA
Cod  Fiscal :27129288 

contacteaza-ne Tel: 0745.769.302
 Mobil: 0729.132.475
Email:office@msc-org.ro
 
 
 
 
 
Timpul pentru Mobila de lux
 
Bookmark this site! Bookmark Meridiane Socio-Culturale

Ciclul de Concerte “Fantastic SHOW”

Ciclul de Concerte “Fantastic SHOW”,

dedicate iubitorilor de muzică de calitate abordând diverse genuri muzicale

de la muzică clasică și ușoară la folclor-lăutăresc

 

Federația de Artă, Muzică și Sport (https://www.facebook.com/artamuzicasport) acreditată de Camera Deputaților (Parlamentul României) și Parlamentul European, organizează, sâmbătă 2 septembrie 2017, ora 18, Ciclul de concerte “Fantastic SHOW”, la Centrul Cultural Aurel Stroie din Bușteni.

Iubitorii muzicii de toate genurile vor avea ocazia să asculte de la opere celebre ale lui Verdi, Puccini si Mozart, la muzică ușoară, până la compoziția în viziune proprie Ciocârlia prelucrată după folclor, dar și multe alte surprize.

Nou concept internațional, “Divertiment educațional” și se adresează copiilor și adulților deopotrivă.

Invitatul special al evenimentul este Iasmina Stănescu o artistă desăvârșită: pianistă, compozitoare, cântăreață de operă (sopran lirico-spinta). La 12 ani a cântat Simfonia a 5-a de Beethoven la 2 piane alături de profesoara sa, Carmen Gheorghiu. A făcut lecții de canto cu regretata Magda Ianculescu și pianista Luiza Steriade. A terminat liceul de muzică în Cluj Napoca și Universitatea de Muzică București. După revoluție s-a stabilit în Germania pentru a-și desăvârșii și perfecționa tehnica vocal instrumentală alături de profesori de mare valoare artistică ca Dumitru Trandafir și Iulian Băiașu.

A câștigat Locul I la Concursul Internațional de Canto Hariclea Darclée ”unul dintre cele mai importante din lume”, (secțiunea pian și canto) organizat de marea artistă lirică Mariana Nicolesco numită Artist UNESCO pentru Pace și Ambasador Onorific UNESCO “în semn de recunoaștere a angajamentului său în favoarea moștenirii muzicale, a creației artistice, a dialogului între culturi și a contribuției sale la promovarea idealurilor Organizației”.„Tinerii și părinții vor avea o privire globală asupra perioadelor istorice, epocilor creatoare și a stilurilor și vor pleca de la concert mai bogați spiritual și cultural, mai elevați, pentru că lumea este avidă de frumos, adevăr și cunoaștere. Credem cu tărie că societatea s-a săturat de lucrurile urâte și dorește să se întoarcă la frumos, la lucrurile plăcute, la lucrurile simple dar profunde”, declară Cristian Munteanu, președintele Federației de Artă, Muzică și Sport.

Biletul costă 25 lei/spectacol și poate fi procurat de la sediul Centrului Cultural Aurel Stroie adresa Bulevardul Libertății nr.93, Bușteni, Județul Prahova dar si online pe www.fams-org.ro dar si pe www.msc-org.ro virand în contul IBAN RO24RNCB0092140819700001,BCR Sucursala Universitate, Bucureşti; Titular: Federaţia de Artă, Muzică şi Sport.

ONLINE (24/24) - pentru toate spectacolele Centrului Cultural Aurel Stroie cât și pentru alte spectacole și concerte din Bușteni sau din țară – www.bilet.ro
CASA DE BILETE – se pot cumpara bilete direct sau se pot face rezervări valabile 48 h - blv. Libertății nr.93, Bușteni

Program casa de bilete: zilnic 10.00 – 22.00
Telefon: 0724.099.688

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook, 
http://www.facebook.com/artamuzicasport și www.fams-org.ro

Persoană de contact
Cristian Munteanu
Președinte
Federația Artă, Muzică și Sport

0729.132.475

 

 

Unesco adsum Asociatia arhetip cultural Alumnii Iulia Hasdeu Dacia Felix ATPL AUR Camera Deputatilor
FioreBlu Romania in dispora Scoala de teatru Si ro Spirit romanesc Fond
Romainia in lume DFana Ardea romanii din cehia
Sociological american ateliere educative Arcadia

msc-org.ro CopyRight © | All Rights Reserved Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - IT eXclusiv
Sitemap: [ FESTIVALURI NOI ] [ PLATĂ ONLINE ] [ CERCET. ŞTIINŢIF. ] [ F.PERFECTĂ/IMPERFECTĂ ] [ MEMBRU ] [ 2% ] [ GOLDEN TEAM ] [ PLATĂ ONLINE ] [ CONTACT ] [ HOME ]